Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Çiftçi’den SKM’ye Ziyaret

Çiftçi’den SKM’ye Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, Başkan Av. Bekir Kan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Bekir Kan ve İl Başkan Yardımcısı Faruk Bayuk tarafından tarafından karşılanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi SKM’yi gezdi ve çalışanlarla sohbet etti.

SKM ziyaretini değerlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “AK Parti Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da Seçim Koordinasyon Merkezini kurarak çalışmalarına başlamıştır. Başkan Bekir Kan’ın koordinasyonunda çoğunluğu genç kardeşlerimizin oluşturduğu bir ekip işini eksiksiz yapmaya çalışıyor. Seçimin disiplin içerisinde yürütülmesi oldukça önemli. Oldukça güzel bir SKM bürosu oluşturulmuş. Emeği geçenleri kutluyorum. Süreç yeni başladı. Bu sürecin memleketimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti başkan adayları ile gerek kent merkezinde gerek ilçelerde koordinasyon içerisinde olduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, “Adaylarımız sürekli halkımızın içerisindeler. AK Partiye rey isteyecekler. Hayırlısı ile kazasız belasız bir seçim geçirmeyi temenni ediyorum. İnşallah seçim AK Partimizin zaferi ile sonuçlanır” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti SKM Başkanı Av. Bekir Kan ise Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Nihat Çiftçi ile sahada beraber çalışma yapmanın sevindirici bir tablo olduğunu belirten Kan, “ Ziyaretinden dolayı Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyorum. SKM faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir. Başkanımızın ziyareti bizleri güçlendirmiştir. Bundan sonrada gerek sahada gerekse diğer alanlarda onun bize desteği önemlidir. Hep birlikte bir aile olarak başarı sağlayacağımızdan endişemiz yoktur” şeklinde konuştu.v

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan