Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Türkmenlerden Abdullah Aksak’a Tam Destek

Türkmenlerden Abdullah Aksak’a Tam Destek

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’a destekler çığ gibi büyüyor.

Ceylanpınar’ın önde gelen aşiretlerinden Karacadağ Türkmen aşiretine mensup yüzlerce kişi, 24.Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Abdulkerim Gök’ün de katıldığı organizede  AK Aday Aksak’ın seçim bürosunu ziyaret ederek desteklerini açıkladılar.

Ceylanpınar’ın yıllardır özlemini çektiği kardeşlik tablosunu ortaya koyan Karacadağ Türkmen Aşireti mensuplarına gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “1 Nisan sabahı kardeşliğimiz bütün bölgeye yayılacaktır. Bundan sonraki süreçte ilçemizi güzel günler bekliyor” dedi.

AYRIŞTIRICI DEĞİL, BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

Ceylanpınar’ın her köşesinde “Ayrıştırıcı Değil Birleştirici Olmak” gerektiğini belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, “Ayrıştırıcı Değil Birleştirici Olacağız. Ötekileştiren değil kucaklayan olacağız. Ceylanpınar halkı olarak birbirimizi seveceğiz ve kucaklayacağız. Rabbim bizleri, bize güvenen dostlarımıza karşı mahçup etmesin” diye konuştu.

Ak Aday Aksak “Pazar günü de Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Mehmet Kasım Gürpınar eşliğinde Kejanlı Aşireti mensuplarının da katılımıyla gücümüze güç katacağız” dedi.

YAŞASIN KARDEŞLİK

AK Parti Eski İlçe Başkan Yardımcısı, Parti Genel Sekreteri ve Türkmen Aşireti Temsilcisi Cuma Barutçu ise yaptığı açıklamada, AK Aday Abdullah Aksak’ı desteklemeye geldiklerini belirtti.

Barutçu “Büyük emeklerle oluşturulan kardeşlik tablosundan umutluyuz. Adayımızı sonuna kadar destekliyoruz. Yaşasın kardeşlik” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan