Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / AK Başkan adayı Beyazgül’den Aş Evine ziyaret;

AK Başkan adayı Beyazgül’den Aş Evine ziyaret;

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde AK Parti İl başkan Yardımcılarından Müslüm Tüysüz ile birlikte uzun yıllardır fakir ve yoksul ailelerin yemek ve bazı giyecek ihtiyaçlarını karşılayan Gönüllü Kuruluşlar Aş Evini ziyaret etti. Ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yapan AK Başkan adayı Av. Beyazgül, insanların duasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

 

Aş Evine gelişinde Aş Evi sorumlusu Ali Topal hoca tarafından, Aş Evine girince de kuruluşundan beri Aş Evinde hizmet veren ve bir süre sorumluluğunu üstlenmiş olan Aziz Kutluay hoca tarafından karşılanan AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, bir süre Ali Topal hocanın odasında sohbet ettikten sonra yemek almak için bekleyen fakir vatandaşların bulunduğu yemekhane bölümüne geçtiler.

Ali Topal hocanın, orada bekleyen fakir vatandaşlara AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, kısa sohbetin ardından fakir vatandaşlara yemek ve ekmek dağıtımına yardımcı oldu.

 

Ne kadar şefkat elimizi uzatırsak, Allah’ta bize o kadar merhamet eder

 

Ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül,  “Şanlıurfa Aş Evimizi ziyarete geldik. Özellikle bu Aş Evinde görev yapan Aziz Kutluay hocamız, Ali hocamız, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Burada insanlarımız bir sıcak aş almak için geliyorlar. Tabi uzun süredir burada hizmet ediyorlar. Uzun süre de Urfa’mızın böyle kimsesiz, sahipsiz insanları buradan yararlanıyor. Elbetteki biz bu Aş Evinin arkasında çokça duracağız. Bu Urfa’mızın bir değeri, Urfa’mızın bir hayrı, Urfa’mızın bereketi. Urfa’mız belki de birçok belaları burada yaptığı hayır vesilesiyle savuyor. Buradaki insanların duası bizim için çok önemli. Gerçekten buradan mağdur oldukları için gelip bir kap yemek taleb ediyorlar. Onlar bizim bacılarımız, evlatlarımız, analarımız. Bunlara ne kadar şefkat elimizi uzatırsak, biz inanıyoruz ki Allah’ta bize o kadar merhamet edecektir” diyerek teşekkür etti.

 

Aziz Hocadan AK Başkana başarı temennisi

 

Daha sonra konuşan Aş Evinin kuruluşundan beri sorumluluğunu üstlenen, hizmet eden Aziz Kutluay hoca ise, “Eski dostların böyle ziyaret etmesi bizi son derece memnun etmiştir. Kardeşimize başarılar diliyoruz. Değerli bir kardeşimiz. Yıllardır beraber çalıştığımız bir kardeşimiz Zeynel Abidin bey. Başarılar diliyoruz kendisine. Özellikle bu gün böyle bizi ziyaret etmesi bizi son derece memnun etti. Rabbim başarılar nasib etsin” dedi.

 

Daima yanımızda olacağına inanıyoruz

Aş Evi sorumlusu Ali Topal hoca da, “Değerli Başkanımız bizi ziyaret etmesiyle onurlandırmıştır. Kaldı ki bizi burda ziyaret etmesi, buradan yardım alan kardeşlerimizi ziyaret etmesi demektir. En önemlisi fakir fukaranın, gurabanın ziyareti bütün ziyaretlerden eftaldir. Bundan dolayı İl Başkanımızı ve şimdi de Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, kendisi bu günden itibaren daima yanımızdadır ve daima da yanımızda olacağına inanıyoruz ve kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, konuşmaların ardından Aş Evinden ayrılmadan oradan yemek alan vatandaşlarımıza her zaman destek olacaklarını belirtip dua talebinde bulundu.

 

Aş Evi çıkışında esnaf ziyareti yapan AK Başkan Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekiler, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak dua ve desteklerini istediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan