Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Cevheri: Urfa’nın Adayıyım

Cevheri: Urfa’nın Adayıyım

Şanlıurfa’da yerel seçimlerde Sabahattin Cevheri adaylığını açıkladı. Cevheri, “ Ben tüm Urfalıların adayıyım. “dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa’da AK Parti’den sonra muhalefet kanadının da destek verdiği Sabahattin Cevheri de adaylığını basın açıklamasıyla duyurdu.

Adaylığını açıklayan Sabahattin Cevheri merkez ilçelerde adaylık belirmede etkili olacağını söyledi. Kırsal ilçelerde ise partilerin inisiyatifine bırakıldığını kaydetti.

Açıklamada Cevheri, “ Ben buradan tüm Urfalılara sesleniyorum Ben kimsenin adayı değil Urfalıların adayıyım. Projelerimiz var seçim startını verdik. Projelerimiz halk bire bir anlatacağız. Ben Urfa’da bulunan Kürtlerin, Arapların yani kimse herkesin adayıyım bunun böyle bilinmesi gerekir” dedi.

Tüm Urfalılardan destek beklediğini açıklayan Cevheri, Seçim çalışmalarına bugün itibariyle başladık. Merkez ilçe adayları ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Görüşmelerin belirlenmesiyle birlikte adaylarımızı sizlere açıklayacağız” diye konuştu.

Şanlıurfa’daki sorunlara değinen Cevheri, “Urfa’nın sorunlarını biliyoruz. Biz farklı bir belediye anlayışıyla tüm sorunlara çözüm odaklı çalışacağız. Şeffaf bir belediyecilik yapacağız. Ben daha öncede seçimlere bağımsızı girdim yine bağımsız olarak sizlerin oylarına talibim” dedi.

Açıklamasında Urfaspor da öncelik veren Cevheri, “ Benim başkanlığı teslim ettiğim dönem sıfır borçla teslim ettik. Şimdi ise 52 milyon TL borçtan bahsediliyor. Bu çok kötü bir manzara. Biz gelirsek kalıcı gelir için mücadele edeceğiz. Urfaspor’da Urfalıların oyması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız olacak. Urfaspor’a desteklerimiz olacak.” diye konuştu.

Urfa’nın tarım ve turizmine dikkat çeken Cevheri, “Urfa bu tarım ve turizm potansiyeline rağmen hala hakkı ettiği yerde değil.  Göbeklitepemiz var ama hala iyi durumda değil, tahıl ambarıyız ancak hala bir gıda fabrikamız yok. Buğdayı Urfa’da alıp bize makarna olarak geri satıyorlar. Bunlar bizim eksiklerimiz” şeklinde konuştu.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan