Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Akçakale AK başkan Adayı Yalçınkaya Güven Veriyor;

Akçakale AK başkan Adayı Yalçınkaya Güven Veriyor;

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, Akçakalelilerin güvenine layık olacağını belirterek, herkesin müşterin olmasını, zaferin inananların olacağını söyledi.

“Akçakaleli kardeşlerimin bizlere olan güven ve heyecanını gördükçe, çalışma azmimiz ve gayretimiz daha da artıyor” diyen Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, “Sizler bize inandınız, bizlerde sizi hak ettiğiniz yerlere mutlaka taşıyacağız. Birlik ve beraberliğimizi hedef alacak olan her türlü fitne ve iftiralara karşı daha da güçlenerek yolumuzda yürüyoruz. Bütün dostlara selam olsun. Biz inandığımız davada inandığımız insanlarla omuz omuza yürüdük bu yüzden hiç yalnız kalmadık makamlar değil insanlar vardı hep yanımızda çünkü biz makamlardan önce Rıza-i ilahiyi daha sonra halkın gönül rızasını kazanmaktı tek gayemiz rabbim hak yolunda verdiğimiz mücadelede yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

‘Önce Refik sonra Tarik’

Seçim Bürosunda da kendisini ziyarete gelenlerle tek tek ilgilenen Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, “Seçim Büromuza gelerek bizleri samimi muhabbetleriyle kucaklayan bütün kardeşlerime sözüm şudur; müsterih olun, zafer inananlarındır. Urfa’dan çıkıp buraya kadar gelip desteklerini dualarını esirgemeyen misafirlerimize de şükranlarımı sunarım. ‘Önce Refik sonra Tarik’ diye buyurmuştur Peygamber Efendimiz” diyerek herkese teşekkür etti.

 

Kirli oyunlara lütfen itibar etmeyiniz

AK Başkan adayı Yalçınkaya, sosyal medyada kendilerine yönelik karalama kampanyası başlatılmış olduğunu duyduğunu belirterek, “Değerli dava arkadaşlarım ve saygıdeğer Akçakaleliler. Sosyal medya üzerinden yapılan kirli oyunlara lütfen itibar etmeyiniz. Karanlık ellerin, kardeşliğimizi bozmasına asla izin vermeyelim” diyerek birlik beraberlik içerisinde her zaman doğruluktan ayrılmayacaklarını belirtti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan