Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül’den Gap Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Beyazgül’den Gap Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül. Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında GAP Muhtarlar Derneğini ziyaret etti ve muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcılarından Müslüm Tüysüz ile birlikte GAP Muhtarlar Derneğine giden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü GAP Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ve yönetimi karşıladı.

BEYAZGÜL: MUHTARLARIMIZIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİK

GAP Muhtarlar Derneğine davetlerinden dolayı teşekkür eden Ak Başkan Adayı Beyazgül, “Muhtarlarımız ile daima fikir alışverişindeyiz. Muhtarlarımız demokrasinin ilk basamağıdır.  Halkımızın derdiyle çok yakın olan insanlar. Onların talep ve önerilerini dinliyoruz ve önemsiyoruz. Bugünde fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönemde neler yapabileceğimizi konuştuk. Ben kendilerine böyle bir toplantıyı düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ise AK Başkan Adayı Beyazgül ve beraberindekilere teşekkür

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan