Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / “Bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz”

“Bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz”

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gittiği yerde yakın ilgi gören AK Başkan adayı Beyazgül, birlik beraberlik çağrısında bulunarak, güzel şehrimiz Şanlıurfa’yı vatandaşlarımızla, hep birlikte yöneteceklerini söylüyor.

 

İl genelinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz

“Önce millet, önce memleket” diyerek hizmete talib olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlı şehrimize hizmet etmek için gece gündüz demeden hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda il genelinde ziyaretlerimizi sürdürüyor, esnaf kardeşlerimizle, STK temsilcileri ve üyeleriyle, sade vatandaşlarımızla bir araya gelerek kendimizi, ne için bu yola çıktığımız, neleri yapmaya çalışacağımızı ve her birlikte olursak ilimize ve insanımıza hizmet etmenin çok daha kolay olacağını hatırlatarak desteklerinin devamını taleb ediyor, her zaman dualarını eksik etmemelerini istiyoruz. Hemşehrilerimizin teveccühü bizleri memnun ediyor” dedi.

 

Şehir demek medeniyet demektir

“Memleket işi, gönül işi” düşüncesiyle yola çıktıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; şehir demek medeniyet demektir. Medeniyetin özünde inanç ve ahlak vardır. 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etmeyi sürdürüyoruz. Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir zihniyetin mensubuyuz. Büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” diye konuştu.

 

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin

AK Başkan adayı Av. Beyazgül, “Zaman zaman AK Parti Belediye Başkan adayı hemşehrilerimizle bir araya geldik. El ele vererek bu güzel şehri birlikte yöneteceğiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin” diyerek her zaman teşkilat üyeleriyle, AK Başkan adaylarıyla ve hemen her fikri olanlarla istişare halinde olacaklarını söyledi.

 

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın yerel televizyonlarından Edessa TV’de Ömer Ağ’ın sunduğu Panorama Programının canlı yayın konuğu olarak vatandaşlarımıza seslendi, önemli açıklamalarda bulundu ve soruları cevapladı.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan