Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Gençlerden Menderes Atilla’ya Tam Destek

Gençlerden Menderes Atilla’ya Tam Destek

Ceylanpınarlı gençler ilçenin geleceği, huzuru ve aydınlık bir Ceylanpınar için “Menderes Atilla” dediler.
Ensar Mahallesinde toplanan gençler Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla’nın seçim bürosuna gelerek partiye katılım sağladılar. Menderes Atilla’nın her daim gençlerin yanında olduğunu, gençlerin geleceği için elindeki tüm imkanları seferber ettiğini belirten gençler 31 Mart yerel seçiminde Menderes Atilla’yı destekleyeceklerini açıkladılar.
Gençlerin katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Menderes Atilla, “Bugüne kadar hep gençlerimizin yanında olduk, bundan sonra da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.
İÇİMİZE NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYORLAR
Ceylanpınar’da farklı milletlerin huzur içerisinde yaşadığını belirten Atilla, birilerinin toplumun arasına nifak sokmaya çalıştığını söyledi. Hiç kimsenin Ceylanpınar’ın huzurunu bozamayacağını dile getire Atilla, “Değerli gençler Ceylanpınar’da Türkü de var, Kürdü de var, Arabı da var. Yani çeşitli milletlerden mozaik oluşan bir ilçedir Ceylanpınar. Farklı milletlerden hepimiz akrabayız. Yıllardır ilçemize nifak sokmak istiyorlar ancak başaramıyorlar.  Geçmişten bugüne kadar Atilla ailesi memleket için fedakarlık yaptı, bu memleket için mücadele etti, bu memleketin selameti için göğsünü bombalara, kurşunlara siper etti. Hepiniz buna şahitsiniz. Değerli gençler bir memlekette huzur yoksa hiç bir şey anlam ifade etmez. İstersen evin saray olsun, caddeleri altından olsun, sokakların gümüşten olsun, kaldırımların mercandan olsun.” diye konuştu.
CEYLANPINAR’DA KAOSA İZİN VERMEDİK
Çukur siyaseti döneminde ilçede huzurun ve güvenin teminatı olduklarını aktaran Menderes Atilla, bundan sonra da ilçenin huzuru için mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, “2015’te çukur siyaseti uygulanırken sadece Nusaybin’de 9 mahalle yıkıldı. Nusaybin’de 80 bin insan şubat ayında evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Ama biz Ceylanpınar’da böyle bir şeye müsaade etmedik. Bundan dolayı bu seçim tekrar hak ve batılın mücadelesidir. Hizmet ile hizmetsizliğin mücadelesidir. Hepimiz memleketin huzurunun yanında yer alacağız. Hiç birimiz banane demeyeceğiz. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve sizler için huzur lazım.” ifadelerini kullandı.
GENÇLERE İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ
5 yılda 900’den fazla gence iş imkanı sağladığını dile getiren Atilla, kazanması halinde yeni iş sahaları oluşturarak ilçedeki işsizliğe çözüm olacaklarını söyledi. Atilla, sözlerine şöyle devam etti: “5 yılda Ceylanpınar’a 50 yıllık hizmeti kazandırdık. Geçmişte bir sokağa parke taşı yapılacaksa 3 tane gariban aile para vermemişse o sokak yapılmıyordu. Ama biz 5 yılda Ceylanpınar’ın bütün sokaklarına parke taşı döşedik ve kimseden 1 lira bile almadık. Eğer yanlış bir şey olursa Ceylanpınar kaybeder, hepimiz kaybederiz. Projelerimiz arasında büyük bir organize sanayi bölgesi kurma çalışmamız da var. İnşallah büyük bir organize sanayi bölgesi kurarsak siz gençlere iş imkanları doğacak. Sözümüz sözdür. Bu güne kadar ne dediysek yaptık. Bundan sonra da ne söylediysek yapacağız inşallah. 5 yılda 954 gencimize iş imkanı sağladık. Allah izin verirse önümüzdeki dönemde fabrikalarla, kamu kurum ve kurumlarında gençlerimize aş ve iş imkanı sağlayacağız. İşsizliğin panzehiri Atilla ailesidir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan