Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / “Ortak akıl ve işbirliğiyle çalışalım”

“Ortak akıl ve işbirliğiyle çalışalım”

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, yerel seçimler öncesi çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Ev toplantıları, esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri ve Seçim Bürolarında vatandaşlarla sohbet edip, yapılması gerekenler konusunda istişarelerde bulunduklarını belirterek, ortak akıl ve işbirliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Sorun ve sıkıntıları hep birlikte aşacağız

31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, “Çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadık gönül kalmayıncaya kadar ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda Merkez Mahalle Muhtarlarımızla bir araya gelerek, ilçemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Mahalle Muhtarlarımız ile ortak akıl ve işbirliği içinde çalışarak ilçemizin sorun ve sıkıntılarını hep birlikte aşacağız. Daha sonra Milletvekilimiz Doç. Dr. Halil Özşavlı ve İlçe Başkanımız Ali Tekin ile birlikte Severoğlu ve Demir ailelerinin taziyesine katılarak vefat edenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunduk” dedi.

 

Teknolojinin imkânlarını Viranşehir’imizin de emrine sunacağız

Viranşehir için gece gündüz çalışacaklarını, Viranşehirlilerin hizmetkârı olacaklarını belirten AK Başkan adayı Salih Ekinci, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini Viranşehir ilçemize de yapacak ve yaygınlaştıracağız. Çevreye saygılı şehirler ile Rabbimizin bize emanet ettiği tabiat içinde, canlı veya cansız bütün varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacağız. Teknolojinin imkânlarını, özellikle de yerli çözümleri teşvik ederek, Viranşehir’imizin de emrine sunacağız” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan