Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Siverek AK Başkan Adayı Seçim Turunda;

Siverek AK Başkan Adayı Seçim Turunda;

AK Parti Siverek ilçe Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. AK Başkan adayı Aydın, gündüz sokaklarda, gece ev toplantılarda vatandaşlarla bir araya gelip dua ve destek arayışlarını sürdürdüklerini söyledi.

Gönül bağlarının olduğunu görmek bize şeref veriyor

Sivereklilere ve Siverek’e hizmet etmeye talib olduklarını belirten AK Parti Siverek ilçe Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Gündüz çarşı eşrafımızı, akşamları da gönül bağımızın olduğu aileleri ziyaret ediyoruz. Her çaldığımız kapının ardında gönül bağlarının olduğunu görmek bize şeref veriyor. AK Parti İlçe Başkanımız Nedim Lale ve teşkilatımızla birlikte akşam, Şirin kuyu mahallesinde ikamet eden Elçi ailesini ziyaret ettik. Daha önceki akşam da Birecik ailesini ziyaret ettik. Hoş sohbet bir akşam geçirdik. İlçemize ve insanımıza nasıl faydalı olabilirizi konuştuk. Dua ve desteklerini istedik. Siverek’imizi hep birlikte yönetmemiz gerektiğini anlattık” dedi.

Çaldığımız her kapıda, gönüllerde yer ettiğimizi görüyoruz

Gündüz ise sahada seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Hürriyet Caddesi esnafını ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli işler diledik. Vatandaşlarımızın bize olan ilgisinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah. Çaldığımız her kapıda, gönüllerde yer ettiğimizi görüyoruz. Allah herkesten razı olsun. Memleket işi, gönül işi” diye konuştu.

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesinAK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Teşkilatımızla birlikte yorulmak bilmeyen bir azimle vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Onlara kendimizi anlatmaya çalışmıyoruz, zaten insanlarımız bizi biliyor, tanıyor. Meydan kahvesi, Hürriyet caddesi, Şeytan Küçesindeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kendilerinden desteklerini istedik. Çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadık gönül kalmayıncaya kadar gece gündüz demeden ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin” diyerek desteklerini ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan