Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Aşiretler, STK’ler ve esnaflardan AK kadrolara destek

Aşiretler, STK’ler ve esnaflardan AK kadrolara destek

31 Mart seçimleri öncesinde Şanlıurfa’da Aşiretler, STK’ler ve esnaflardan AK kadrolara destek sürüyor.

Şeyhanlı, Canbeyli, Kırvar aşiret ve ailelerinin yanı sıra, Kamyon, TIR ve Otobüsçüler Kooperatifi, Evren Sanayi Esnafı, Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri zaman zaman AK Parti İl Başkanlığında, zaman saman da toplantılar düzenleyerek AK Partiye destek olacaklarını dile getiriyorlar. 31 Mart seçimlerinde de her zaman olduğu gibi oylarının AK Partiye olacağını belirtiyorlar.

Canbeyli aşiretine teşekkür

Canbeyli Aşireti kanaat önderlerinden Selahattin Canbeyli ve Canbeyli aşireti mensupları AK Parti İl Başkanlığına gelerek destek ziyaretinde bulundular. Canbeyli Aşiret Mensupları, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile bir süre sohbet edip, fikir alışverişinde bulunduktan sonra ‘Gönül Belediyeciliği’ yapılacağına inandıkları için tam destek sözü verdiler.

Kimse aramıza nifak tohumları atamayacak

Bu arada; Viranşehir ilçesinde ikamet eden Şeyhanlı aşireti mensupları da İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özşavlı; “Şeyhanlı Aşiretinin Kanaat Önderleri bizleri İlçe Teşkilatımızda ziyaret ederek desteklerini belirttiler. Taşyaka, Çiğdemli, Altınsu Mahalleleri ile merkez mahallelerimizden gelen Şeyhanlı aşiretinin değerli kanaat önderlerine yürekten teşekkür ediyorum. Kimse aramıza nifak tohumları atamayacak. Bizler etle tırnak gibiyiz. Aşiret ve meşreb fark etmeksizin Viranşehir’i tüm renkleri ile bağrımıza basıyoruz. 31 Martta Viranşehir’i aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

AK kadrolardan Kırvar aşiretine teşekkür

Yine; AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kırvar aşireti Kanaat Önderlerinden Mehmet Karavar ve Mahmut Vermez’in düzenlediği toplantıya katılarak 31 Mart seçimleri için destek istediler. AK Başkanlar, Kırvar aşiretine duruşları ve destekleri için teşekkür ettiler.

STK’lar ve esnaflara teşekkür

STK’lara ve esnaflara teşekkür ettiğini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Kamyon, TIR ve otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat ve Evren Sanayi Esnafımız ile AK Parti İl Başkanlığımızda bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. Her daim esnafımızın yanında olacağız. Tüm Emlakçılar Esnaf Odasının düzenlediği programda emlak sektöründe faaliyet gösteren esnafımızla bir araya geldik. Yoğun bir katılım göstererek bizlere teveccüh gösteren esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizde ayrı gayrı yok

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise, Şanlıurfa’nın Peygamberler şehri olarak, huzur şehri olarak hizmete layık olduğunu belirterek, “Biz bu şehir için her zaman birlikte hareket ediyoruz. Bizde ayrı gayrı yok, biz esasında hizmet odaklı tek bir belediyeyiz” diyerek efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya talib olduğunu söyledi.

Toplantıda hazır bulunan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy da, her zaman olduğu gibi seçim çalışmalarında halkla iç içe olduklarını belirterek, “31 Mart akşamı sizlerin de desteğiyle bütün Belediyelerimiz kazanıp, göreve gelerek AK Belediyeciliği devam ettirecektir” dedi.

AK kadrolar AK Parti sevdalıları olarak bilinen İbrahim Aksoy, Ferhat Özdemir ve Bahri Aktar’ın Karaköprü ilçemizdeki Mağazalarının açılışını gerçekleştirerek, girişimci ortakları tebrik edip, hayırlı kazançlar dilediler.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, milli kimliği ve duruşu ile ülkemizin ve demokrasimizin gelişiminde önemli bir yeri olan Cumhur ittifakının destekçisi Milliyetçi Hareket Partisinin 50. kuruluş yılını tebrik ettiğini, MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i ve bu yolda şehit olan ülkücüleri rahmet andığını belirttiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan