Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Başkan Adayı Kuş,Eyyübiyeli Kadınlarla Buluştu (VİDEOLU)

Başkan Adayı Kuş,Eyyübiyeli Kadınlarla Buluştu (VİDEOLU)

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca organize edilen mahalle toplantısına katılarak Eyyübiyeli kadınlarla buluştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol. İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde ve diğer partililerle beraber Buhara Mahalle Temsilcisi Semra Demir’in düzenlediği toplantıya katılan AK Başkan Adayı Kuş’a Eyyübiyeli bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

KUŞ: MADDE BAĞIMLISI GENÇLERİN TOPLUMA KAZANDIRILMASINI SAĞLAYACAĞIZ

Ev sahipliğinden dolayı AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına özellikle Mahalle Temsilcisi Semra Demir’e teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş, “ Eyyübiye ilçesini mahalle mahalle karış karış geziyoruz. İlçenin sorunlarının neler olduğunu biliyoruz. Eyyübiye’de en önemli sorunlardan birisi gençlerimizin madde bağımlısı olması. Biz bu gençlerin topluma tekrar kazandırılması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden endişeniz olmasın. Bu çalışmayı siyasi bir çalışma olarak lütfen görmeyin” dedi.

Şanlıurfalı bayanların AK davaya inandıklarını ve bu yüzden sonuna kadar destek vereceklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, “Bayanlarımızla daima diyalog içerisindeyiz. Onların talepleri ve sıkıntıları var. Biz bunları not alıyoruz. İlgili belediye başkan adaylarımıza iletiyoruz. Eyyübiye’de semt pazarlarının ve kadın destek merkezlerinin sayısının artırılmasını isteniyor. Bu sorunların çözümü konusunda takipçi olacağız” diye konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş bayanlara istekleri konusunda söz vererek toplantıdan ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan