Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Bölge Koordinatörü Ağralı’dan Karaköprü SKM’ye Ziyaret (VİDEO)

Bölge Koordinatörü Ağralı’dan Karaköprü SKM’ye Ziyaret (VİDEO)

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Abdullah Ağralı Karaköprü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Abdullah Ağralı 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağralı, Karaköprü İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ağralı’ya ziyarette Elâzığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Ruken Kilerci, MKYK Üyesi Vildan Polat, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri eşlik etti.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli ile Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ağralı’yı karşılarken, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli ziyaretlerinden dolayı Ağralı’ya ve misafirlere teşekkür ederken, 31 Mart’a kadar ilçe teşkilatıyla birlikte çalışıp iyi bir oyla kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Abdullah Ağralı, Şanlıurfa’nın Ak Parti için her zaman önemli olduğunu belirterek, “Şanlıurfa ve Karaköprü teşkilatlarındaki birlik, beraberlik İnşallah her seçimde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de sandığa yansıyacak ve adaylarımız güçlü bir şekilde sandıktan çıkacaktır. Karaköprü İlçe teşkilatına ve Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’ye başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Abdullah Ağralı ve misafirler AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan