Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Ceylanpınar’da AK Parti’ye Destekler Çığ Gibi Büyüyor

Ceylanpınar’da AK Parti’ye Destekler Çığ Gibi Büyüyor

 

 

Ceylanpınar’daki Dotkan Aşireti, Kartal Göçer Mezrası, ilçenin ileri gelen ailelerinden Aba, Ölmez, Özer, Öztürk, Nas, Boz, Aydemir ve Abeş aileleri,  31 Mart yerel seçimler öncesinde AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ı destekleme kararı aldı.

 

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın girişimleri ile ilçede AK Parti’ye katılımlar devam ediyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Aksak, Ceylanpınar’da birçok aile ile görüşerek AK Parti’ye katılmalarını sağladı.

 

VAKİT, BİRBİRİMİZE KENETLENME VAKTİ

 

Katılımların gruplar halinde devam ettiğini belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, milletin geleceği için ortaya koyduğu emek noktasında, bizlerin Allah’ın izniyle dimdik Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında durduğumuzu ifade edeceğimiz, sandıklarda da bunu herkese göstereceğimiz yerel seçimlerde, sizlerin AK Parti ailesine katılmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bugün benim vatanımda en güzel hastaneler yapılıyor. En büyük hava limanları, köprüler yapılıyor. Kendi uçağımızı, kendi arabamızı üretiyoruz. Bunların devam etmesi ise bizlerin elinde. Vakit birbirimize kenetlenme vakti. Vakit gördüğümüz gerçeklere inanma vakti. Vakit benim bunları size anlatma, sizlerin kardeşinize inanma vakti” dedi.

 

‘DOĞRU YERDESİNİZ’

 

Aksak yaptığı selamlama konuşmasında “Gerçekten gurur verici bir tablo. Bizler kurulduğu günden bu yana AK Parti içerisinde faaliyet yürütüyoruz. Zaman zaman parti üyesi, parti delegesi, bazen meclis üyesi, bazen sade bir parti gönüllüsü olarak, en sonunda belediye başkan adayı olarak bu çatı altında bulunmaktan her zaman gurur duydum. Sizler de bu çatı altına gelerek doğru yere geldiniz. Hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

 

HEP BERABER CEYLANPINAR OLACAĞIZ

 

Dotkan Aşireti mensubu Mehmet Kılıç  “Ötekileştirmeden, kırmadan, din, dil, ırk ayırımı yapmadan insanlığa, kardeşliğe ve birliğe önem verdiğimiz için buradayız. Memleket işi gönül işidir. Gönül ile yola çıkan her kardeşimiz gibi biz de buradayız. Memleketin hali gözler önündedir. Gün, birlik olma günüdür. Biz de bir olacağız. Hep beraber Ceylanpınar olacağız” dedi.

 

Belediye Başkan Adayımız Abdullah Aksak’ın eğitimci bir kişi olduğunu ve eğitimci birinden zarar gelmeyeceğini belirten katılımcılardan Mehmet Dursun ”AK Parti kazanırsa, Ceylanpınar kazanacak” ifadelerine kullandı.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan