Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Ekinci’den ihale yalanlarına sert tepki!

Ekinci’den ihale yalanlarına sert tepki!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaptığı açıklamada ihale ile ilgili söylentilere sert tepki gösterdi.

Belediye hakkında kilitli parke ve benzeri işler için yüklü ihaleye çıkıldığı, çıkılacağı şeklinde ifadeler kullanılanların kasıtlı bir şekilde olumsuz algı oluşturma amaçlı çirkin bir kampanya yürüttüklerini belirten Başkan Ekinci yazılanlara yaptığı yazılı açıklama ile sert tepki gösterdi.

İşte Ekinci’nin o açıklaması:

KAMUOYUNA

1- Eyyübiye Belediye ‘mizin kilitli parke ve benzeri işler için yüklü ihaleye çıkıldığı, çıkılacağı şeklinde ifadeler kullanılarak kamuoyunu kasıtlı bir şekilde olumsuz algı oluşturma amaçlı çirkin bir kampanya yürütülmeye çalışılmaktadır.

2- Seçim sürecinde rutin ve devam eden iş ve işlemler dışında herhangi bir çalışmamız yoktur. Yalan, yanlış ve itibarsızlaştırma amaçlı söylem ve ifadeler ile ilgili gerekli hukuki sürecin daha önce olduğu gibi aynen yürütüleceği bilinmelidir.

3- Tüm olumsuz algı oluşturma amaçlı çalışmalara rağmen gerek fiziki gerekse sosyal projeler konusunda sayı ve nitelik açısından 5 yılda Eyyübiyeli her kesime imkanlar ölçüsünde sayısız hizmetlerde bulunduk. Yakın bir zamanda bunların detayını kamuoyuna açıklayacağım.

4- Hizmet süremizde şahsım olarak birileri dedikodu üretirken biz proje ürettik. Birileri karalarken biz önümüze baktık. Birileri birilerine tabi olup eğilirken biz halkımızdan aldığımız güçle dimdik durduk. Bizim için asıl olan şahıslara değil halkımıza hizmet etmek.

5- Sonuç olarak ayak takımının iftiraları bizi yolumuzdan alıkoymadı alıkoymayacakta. Her şeyin muhasebeleştirileceği zaman elbet gelecektir. Mevlana ‘nın dediği gibi “Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır”. Lezzet almaya bakın…

Eyyübiye Belediye Başkanı

Mehmet EKİNCİ

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan