Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül Gençlik Meclisi İle Bir Araya Geldi

Beyazgül Gençlik Meclisi İle Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Faruk Evran ve yönelim kurulu üyelerinin konuğu oldu ve gençliğin sorularını yanıtladı.

BEYAZGÜL GENÇLİĞİN SORULARINI YANITLADI 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin Olağan Genel Kuruluna katılarak gençlerle fikir alışverişinde bulunan AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, gençliği oldukça önemsediklerini söyledi.

BEYAZGÜL: GENÇLER YARINIMIZIN UMUDUDUR

Yarınımızın umudu olan gençlere inançlarının tam olduğunu ifade eden AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, gençlerin her daim yanında olacaklarını söyledi.

Beyazgül, “AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Salih Saraç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisini ziyaret ettik. Ev sahipliğinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Faruk Evran ve yönelim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın da önem verdiği ve bizlerinde çok önem verdiğimiz gençlerimiz yarınımızın umudu olacaktır inşallah. Bu nedenle burada olmaktan oldukça mutlu olduk. Bizleri buraya davet eden Başkanımız Faruk Evran ve yönetimine tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ise ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “31 Mart yerel seçimlerine giderken genç kardeşlerimizle fikir alışverişinde bulunmak oldukça önemli. Bu yüzden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü gençlik meclisi ile bir araya getirdik.”

AK Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün meclislerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Faruk Evran ise toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan