Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül Kamyon-Tır Ve Otobüsçüler Kooperatifiyle Buluştu

Beyazgül Kamyon-Tır Ve Otobüsçüler Kooperatifiyle Buluştu

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Şanlıurfa Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat ve beraberindeki üyeleriyle bir grup Evren Sanayi Sitesi esnafı AK Partiye destek vermek amacıyla AK Parti İl Başkanlığına giderek Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile görüştü.

Ülke olarak oldukça zorlu bir süreçten geçildiğini belirten Şanlıurfa Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat bu süreçte AK Partiye ve adaylarına tam destek verdiklerini kaydetti.

BEYAZGÜL: HER DAİM ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Başkanımız Halil Polat ve üyeleriyle Sanayi esnafımıza bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere ilettiklerini talep ve önerileri dinledik. Her daim esnafımızın yayında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise yaptığı açıklamada nezaket ziyaretinden dolayı Şanlıurfa Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat ve üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan