Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / AK aday Aksoy’a destekler artıyor

AK aday Aksoy’a destekler artıyor

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a her geçen gün destekler artarak devam ediyor. Bozova halkı ise, AK Parti adayına sahip çıkıyor.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK aday Aksoy, “Gerek Seçim Bürosuna gelerek desteklerini veren Bozovalı hemşehrilerimize ve gerekse ziyaretlerine gittiğimiz esnaf, STK temsilcileri, gerekse ev toplantılarında bir araya gelip sohbet ettiğimiz, sorunlarını ve taleplerini dinlediğimiz, bize yakın ilgi gösteren herekese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bozova ilçe merkezinde bulunan Anadolu Gençlik Derneğini de ziyaret eden AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy burada da gençlerle bir araya gelerek, gençlere yönelik projelerini sıraladı.

Destek olan ailelere teşekkür

Seçim Bürosuna gelerek destek veren Bozova Merkezden Satıcı ve Gül ailesi ile Bozova kırsal Mahallesi Yaslıca’dan Karaçizmeli ailesi ve Eskin mahallesinden Çetiner ailesi de büyük bir kalabalıkla Suphi Aksoy’a hep destek tam destek diyerek destek vereceklerini belirttiler.

Aday olduğu günden bu yana Bozova kent merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde de seçim çalışmalarını sürdüren AK aday Suphi Aksoy’a destek her geçen gün artıyor.

7’den 70 herkesten tam destek

Bozova belediye başkan adayı Suphi Aksoy 7’den 70 herkesin desteğini almak için adeta kapı kapı dolaşıyor. İlçe Başkanı Süleyman Deveci ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Suphi Aksoy her alanda herkese eşit hizmet anlayışı ile hizmet etme adına projelerini anlatıyor. Halktan destek istiyor

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan