Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / BB Meclis üyelerinden AK SKM’ye ziyaret

BB Meclis üyelerinden AK SKM’ye ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç öncülüğünde AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alıp, fikir alışverişinde bulundular.

AK Parti İl SKM Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ile bir süre görüşen Belediye Meclis üyeleri, karşılıklı fikir alış verişinde bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirip SKM’den ayrıldılar.

Partimizin kuruluşundan beri halkımızla iç içeyiz

Seçim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten AK Parti İl SKM Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, “AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak, 31 Mart seçimleri için çalışmalarımızı Büyükşehir Belediye Başkan adayımız belirlendikten sonra başladık. İlçe Belediye Başkan adaylarımız da belirlendikten sonra İl SKM hazırlıklarına başladık, ilçelerde de SKM kurulması için teşkilatlarımızı bilgilendirdik. Şimdi de ilçe SKM’lerimizle irtibat halindeyiz. Adayımızın programları konusunda, zaman zaman yönlendirmeler de yapıyoruz. Yapılan çalışmalarla kendimizi vatandaşlarımıza biraz daha sevdireceğiz. Zaten partimizin kuruluşundan beri halkımızla iç içeyiz ve her an sorunlarını, taleplerini öğreniyor ve ilgili yerlere ulaştırarak çözümüne çalışıyoruz” dedi.

AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz

AK Parti İl SKM Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Seçim Manifestosunun çok önemli olduğunu ve uyulması gerektiğini biliyoruz ve ona göre hareket ediyoruz. Seçim sonrası Belediye Başkanlarımız da aynen uygulayarak halkımıza efendi değil, hizmetkâr olacaklardır. ‘Memleket işi, gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Bizleri ziyaret eden Büyükşehir Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza da candan teşekkür ediyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan