Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Bu Gençler Bir Harika

Bu Gençler Bir Harika

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezi’nde eğitim alan özel sporcu Ömer Faruk Culaz, Antalya’da katıldığı Özel Sporcular Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Bölge Şampiyonasından altın madalya ile dönüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sporun her branşında üst üste aldığı başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Basketboldan yüzmeye, bilek güreşinden tenise kadar her alanda gençlerine inanan ve onlara güvenen Büyükşehir Belediyesinin yatırımları ve eğitim uygulamaları sonrası başarılarla gündeme gelen Şanlıurfa, bu kez Masa Tenisinde özel sporcu Ömer Faruk Culaz ile bir gururu daha yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Türkiye’nin en büyük engelli ve koordinasyon merkezi olan Şanlıurfa Engelli ve Yaşam Merkezinde eğitim alan özel sporcu Ömer Faruk Culaz, Antalya’da katıldığı Özel Sporcular Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında altın madalya almaya hak kazandı. Rakiplerini birer birer geçerek büyük gurur  yaşatan özel sporcu Culaz’a şampiyonada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım eşlik etti.

Ödül töreninin ardından bir değerlendirme yapan Yıldırım, “Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyemizin yatırımları ve katkıları sonrası meyvelerini topluyor. Sporculumuz Ömer Faruk Culaz’ı tebrik ediyor ve tüm bu başarılarda bizlere emeklerini hiç bir zaman esirgemeyen Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan