Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat’tan İl SKM’ye ziyaret
????????????????????????????????????

Canpolat’tan İl SKM’ye ziyaret

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Saraç Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM)’ni ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

AK Başkan adayı Canpolat, zaman zaman İl SKM’yi ziyaret ederek yapılan ve yapmaları gereken çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını ve istişare etmenin faydasına inandıklarını söyledi.

Fikir alışverişinde bulunduk

Her zaman istişare etmenin faydasına inandığını belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ettik. Seçim Koordinasyon Merkezimiz büyük bir coşkuyla çalışmalarını sürdürüyor. Heyecan ve gayretli çalışmaları için SKM Başkanımız Av. Bekir Kan’ın ve İl Başkanımız Bahattin Yıldız’ın nezdinde bütün teşkilat mensuplarımızı ve SKM çalışanlarını kutluyoruz. Bizim için en önemli olan program ve medya bölümü olduğundan o birimlerde görevlilerimizle uzun uzun sohbet ettik. Yapılması gerekenler, yapmamız gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Hedef; gönül kazanıp sandıkta oylarını almak

Şanlıurfa’nın, dolayısıyla Haliliye ilçesinin dünya çapında marka bir şehir olduğunu belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Canpolat, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; AK Parti olarak potansiyeli olan her ilimizin dünya çapında marka şehir haline dönüşme çabasına destek verildi. Hedef; istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. Nitekim 2019 yılı Göbeklitepe Yılı olarak ilan edilerek, Şanlıurfa’mıza ve Haliliye’mize ne kadar önem verildiği görülmüştür. Bizlerde bu doğrultuda da çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatmalıyız. Seçildiğimizde Belediye Başkanı olarak, şehir halkına hakim olma değil hadim olma idrakiyle görevimizi yürüteceğiz inşaallah” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan