Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vali Erin’den Gece Yarısı Esnaf Ziyareti

Vali Erin’den Gece Yarısı Esnaf Ziyareti

Günün ilk saatlerinde başlayıp, gece yarısına kadar devam eden mesaisine; resmi görev, makam kabulleri, programlar ve ziyaretleri sığdıran Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün gün boyu devam eden yoğun programının ardından yaptığı esnaf ziyaretiyle geceyi noktaladı.

Çalışma stilinde mesai saati olmayan ve makam kapıları herkese açık olan Vali Erin, dün oldukça yoğun geçen mesaisine esnaf ziyaretiyle devam etti. Samsat kapı meydanından başlayarak Köprübaşı Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergahında devam eden esnaf ziyareti kapsamında taksi durakları, ciğerciler ve büfeleri ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Vali Erin, esnafla sohbet edip, talep ve beklentilerini dinledi.

Sokak satıcıları ve genç vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden Vali Erin, gece yarısına kadar devam eden ziyaretlerinin ardından sabah da Uyuşturucu İle Mücadele Önleme Faaliyetlerinin Güçlendirilmesi Projesi konulu toplantıya başkanlık etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan