Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak Parti İl Başkanı Yıldız’dan Ayşegül Kaman Lisesine Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Yıldız’dan Ayşegül Kaman Lisesine Ziyaret

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi Pansiyonunu ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde bulunan okul pansiyonunu, etüt sınıflarını, yemekhane ve yatakhanelerini inceleyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız öğrencilerle birlikte bir süre vakit geçirip sohbet ederek öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Keyifli bir sohbetin ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız öğrencilerin isteklerini kırmayarak Öğrenci karavanasından yemek yedi.

Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi Okul Yönetimi ve öğrencileri Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın’ ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Yıldız, “Bugün Ayşegül Kaman Anadolu Lisesini ziyaret ederek Ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bir araya geldik. Öğrencilerimizle birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Sayın Ümit Yaşar bizlere okul pansiyonunu, yemekhanesini, etüt sınıflarını gezdirerek öğrencilerimizin eğitim durumları hakkında bizlere bilgi verdi. Gördüğümüz üzere öğrenci kardeşlerimiz burada evlerindeymiş gibi kendilerini rahat hissediyor. Ben bütün genç kardeşlerime okul hayatlarında başarılar diliyorum. Okul Müdürümüz Sayın Ümit Yaşar’a da ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan