Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bezki Aşiretinden Ak Parti’ye Tam Destek

Bezki Aşiretinden Ak Parti’ye Tam Destek

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, Bezki aşiretinin ev toplantısına katıldılar.

 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Başkan Adayları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, Bezki aşireti kanaat önderlerinden Ömer Kara’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ev toplantısında Bezki aşiretine mensup vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

Ev toplantısına AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş,Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Ahmet Aksoy ve teşkilat üyeleri de katıldı.

Ev toplantısında açıklamalarda bulunan AK aday Beyazgül, “ Bizleri sizlerle bir araya getiren, bu organizasyonu yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yoğun bir katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz Pazara kadar değil, mezara kadar olacak inşallah. Çünkü AK Partinin meselesi memleket meselesi.

Cumhurbaşkanımız ne yaptı  da kendisini al aşağı etmek istiyorlar. Halkımızın Uzun adam dediği liderimize neden bu kadar saldırıyorlar. Cumhurbaşkanımız garibanın, yoksulun elinden tuttu, engelli kardeşlerimizin elinden tuttu. Fakirin, fukaranın elinden tuttu. Ama emperyalist güçler bunu kabul etmedi. Liderimizin kendi halkının ezmesini istediler. Karşılarında dik duran bir lider görünce de birçok darbe girişiminde bulundular. Son olarak ise 15 Temmuzda tankla tüfekle darbe yapmak istediler. Ama bu aziz milletin tanka, tüfeğe boyun eğmediğini gördüler.  Ne yaparsanız yapın bu aziz milletin hakimiyeti devam edecektir. Şeklinde konuştu.

Bezki aşireti kanaat önderlerinden Ömer Kara ise,  “ Ev toplantımıza katılım sağlayan  AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’ye ve tüm akrabalarıma teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Ev toplantısına AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş,Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’de birer konuşma yaptılar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan