Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Karaköprü’de Kursiyerlerin Yaptığı Resimler Sergilendi

Karaköprü’de Kursiyerlerin Yaptığı Resimler Sergilendi

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde resim kursunda eğitim alan öğrencilerin yaptığı çalışmalar ilçedeki Atakent ve Esentepe Okuma evlerinde sergilendi. Serginin açılışını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gerçekleştirdi.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Karaköprü Kültür Merkezindeki kursiyerler tarafından yağlı boya ve akrilik resim sergisi açıldı. Karaköprü Belediyesi Atakent ve Esentepe Okuma Evlerinde açılan sergiyi ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli serginin açılışını gerçekleştirdikten sonra çalışmaları inceledi.

Resim Kursu Usta Öğreticisi Aynur Kurt ve 15 kursiyerin yaptığı çalışmalarda eski tuvaller ve gazete kağıtları da kullanılarak geri dönüşüme kazandırılırken, kursiyerlerin kısa sürede ortaya çıkardığı çalışmalar beğeni topladı.

Açılışın ardından konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kültür merkezinde açtıkları kurslarda kursiyerlerin böyle eserler ortaya çıkarmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Kültür Merkezimizdeki yağlı boya ve akrilik kursumuzdaki hocamızın ve öğrencilerinin ortaya çıkardığı eserleri Atakent ve Esentepe okuma salonlarımızda sergiliyoruz. Kurslarımızda öğrencilerin hem yetenek kazanmaları hem de boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bugünkü sergimizde de bu çalışmaların ne kadar doğru ve faydalı olduğunu ortaya çıkardıkları eserlerde gördük. Ben kurs hocamıza ve öğrencilerine bu güzel eserler için teşekkür ediyorum. Herkesi okuma salonlarımızdaki sergiye bekliyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli sergii ziyareti sonrası kültür merkezi kursiyerleri ve hocalarıyla bir süre sohbet ederken, Atakent ve Esentepe Okuma Evlerindeki sergilerin 15 gün boyunca açık olacağı öğrenildi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan