Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Memitanlı AŞiretinden Beyazgül’e Destek

Memitanlı AŞiretinden Beyazgül’e Destek

AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şanlıurfa’nın Memitanlı aşiretine mensup Şebel Ailesinden Abdulkadir Şebel öncülüğünde düzenlen toplantıya AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş’u davet ederek, her zaman olduğu gibi bu seçimde de AK Partiye ve kendilerine destek olacaklarını belirttiler.

 

İnsanlara hizmet etmek elbette ki kutsal bir görevdir

Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Abdulkadir Şebel kardeşimiz ve bu toplantıya emeği geçenler, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, hoş gelmişsiniz, sizi gönül dolusu muhabbetle selamlıyorum. Diyebilirim ki, biz sizi tanıyoruz, sizde bizi tanıyorsunuzdur. Ve yine biz Şanlıurfa’nın sorunlarını biliyoruz, sizlerin sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz Allah’ın izniyle. Çıktığımız bu yolda yaptığımız hizmetin, yapacağımızın hizmetin de mukaddes olduğuna inanıyorum. Çünkü bu şanlı şehri, Eyyüp Peygamberin Eyyübiye’sine, burada yaşayan insanlara hizmet etmek elbette ki kutsal bir görevdir. İnşaallah Allah bizi, diğer Belediye Başkan adaylarımız Mehmet Kuş, Metin Bey ve Mehmet Canpolat ile birlikte nasib eder, sizlere hizmet ederiz. Sizlerde neticede dönüp dersiniz ki; Allah razı olsun. İnşaallah beklediğimiz bu. Mülkiyet sorununuz var biliyorum. Bu mülkiyet sorununuzun çözülmesi için de Belediyede buna göre bir yapılandırma oluşturacağım. Bu mülkiyet sorununda 3 türlü problem var. Birincisi emlakçıdan almış, henüz emlakçının üzerinde olanlar var. İkincisi emlakçı devretmiş ama çok hisseli olanlar var. Üçüncüsü ise, hazine arazisi olanlar var. Hazine arazisi olanlar, bu imar barışı ile çözülür. Diğer iki konu üzerinde de biz Büyükşehir ve ilçe Belediyemiz müştereken çalışacağız, bu sorunu çözeceğiz. Bu sorunu çözmeden kentsel dönüşüm olmayacak. Kentsel dönüşüm olmadan imar planı yapılamıyor, imar planı yapılmadan doğal gaz verilemiyor. İşte neticede yine bu sorunu çözüp, bununla birlikte pazarlarımızı, oto parklarımızı, yaşam alanlarımızı arttırmamız gerekiyor. Yani Eyyüpnebi’yi Eyyüpnebi’ye, Eyyüp Peygamber’e yakışır hale getirmek için kollarımızı sıvayacağız. Efendim; yine bizim önemli sorunlarımızdan biri gençlerimizin iş olayı. Bunu çok hayatımızda görüyoruz. Bunun için de önderlik yapacağız Büyükşehir olarak. Liderlik yapacağız, yatırımcıyı Urfa’ya getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

Memitanlı aşiretine mensup Şebel Ailesi, Abdulkadir Şebel ise, “Sayın Başkanım Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfa’mıza inşaallah büyük çalışmalar ve büyük faaliyetlerde bulunmak üzere adaylığını tebrik ediyorum. Urfa’mıza hayırlı olsun” diyerek memnuniyetlerini dile getirip her zaman destek olacaklarını belirttiler.

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan