Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfalı Sporculardan Çifte Başarı

Şanlıurfalı Sporculardan Çifte Başarı

Gençlik ve Spor bayan futbol takımı futbol genç kızlar kategorisinde Türkiye finallerine doğru giderken Badminton Analig çeyrek final müsabakalarında ise kızlar kendi grubunda şampiyon, erkeler ise kendi grubunda 3. oldu.

KIZ FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

Gençlik ve Spor kız futbol takımı başarıya doymuyor. Müsabakalarda rakiplerini adeta hüsrana uğratan kız futbol takımı genç kızlar kategorisinde 95 takım arasından 32 takım arasında kalarak Türkiye finallerine koşuyor.

3.Lig 12. Gurupta ikinci lige çıkmak için mücadele eden kız futbol takımı son iki yılda Türkiye finallerini ucu ucuna kaçırırken bu yıl Türkiye şampiyonu olmaya kararlı. Kız futbol takımı kalecisi Bedriye Cam Tülay Ateş ve Zeynep Badıllı Milli Takımda farklı kategorilerde oynarken yaklaşık 10 yıldır kurulan kızlar futbol takımı 7 milli sporcu çıkardı.

Kızlar Futbol takımı 2. Lige çıkarak genç kızlarda da şampiyon olmayı hedefliyor.

ŞANLIURFA BADMİNTON’DA BAŞARIYA DOYMUYOR

8 – 10 Şubat tarihleri arasında Bitlis’te yapılan Badminton Analig çeyrek final müsabakalarında Şanlıurfalı sporcular kızlarda kendi grubunda 1. olarak Erzincan’da yapılacak olan yarı finallere gitmeye hak kazandı.

Badminton Analig çeyrek final müsabakalarında Erkekler kendi grubunda 3. olurken önlerindeki müsabakalarda ise şampiyonluğu hedefliyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan