Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Hekimoğlu, Bismillah diyerek çalışmalara başladı

Hekimoğlu, Bismillah diyerek çalışmalara başladı

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan aday tanıtım toplantısından sonra sahaya inerek çalışmalarına başladı.
Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı M. Niyazi Yanmaz Başkanlığında geçtiğimiz günlerde özel bir hotelde yapılan aday tanıtım toplantısından sonra sahaya inen Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu’nun ilk durağı doğup, büyüdüğü ve babasının muhtarlık yapmış olduğu Haliliye ilçesine bağlı bulunan Şehitlik Mahallesi oldu.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu beraberindekiler ile birlikte kendisinin doğup büyüdüğü ve rahmetli babasının yıllarca mahalle muhtarlığını yapmış olduğu Şehitlik mahallesinden başlayarak Bağlarbaşı, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek burada onlarla sohbet etti.
Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşlarla yapmış olduğu sohbetlerde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Başkan olduğu takdirde Haliliye ilçesine yapacağı hizmetler için vatandaşlardan oy istedi.
Vatandaşların büyük bir teveccühü ile karşı karşıya kalan Hekimoğlu inşallah Başkan oldukları zaman Haliliye için en güzel hizmetlerde bulunacaklarını söz vererek esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.
Yıllarca babasının muhtarlık yapmış olduğu Şehitlik mahallesinde ise esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Hekimoğlu eski mahallesinde bulunan dostlarını görerek destek ve dualarını isteyerek buradan ayrıldı.
Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan