Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Kaymakam Keklik,Yetim ve Öksüz Çocukları Sevindirdi

Kaymakam Keklik,Yetim ve Öksüz Çocukları Sevindirdi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Tel Hammud çadır kentinde konaklayan öksüz ve yetim çocukları ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik ve eşi Uzm. Dr. Zehra Keklik ziyaret etti.

Suriye’de Anne ve Babasını kaybeden Tel Hammud çadır kentindeki öksüz ve yetim çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatan Kaymakam Mehmet Keklik ve eşi Uzm. Dr. Zehra Keklik, çocuklarla yakından ilgilendi. Ceylanpınar ve Türkiye ile ilgili bilgiler veren Kaymakam Keklik, yetim ve öksüz çocuklarla sohbet etti. Akabinde çocukların sevdikleri yemeklerden onlara ikram edildi. Ceylanpınar Tarım İşletmesi içerisinde bulunan Ceylanpınar’ın simgesi ceylanları büyük bir ilgiyle izlediler.Yetim ve öksüz çocuklar kendilerine böyle güzel bir günü yaşattıkları için ilçe Kaymakamı Keklik’e ve eşine teşekkürlerini sundular.

Yetim ve öksüz çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak onları mutlu eden Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik, ‘ilerleyen dönemlerde Ceylanpınar’da yaşayan öksüz ve yetim çocuklar başta olmak üzere tüm çocuk ve gençlerimizle ilgili bu ve buna benzer sosyal ve kültürel projeler yapacağız”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan