Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Kuş: Erdoğan’ın Askerleriyiz (VİDEOLU)

Kuş: Erdoğan’ın Askerleriyiz (VİDEOLU)

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Kentin Haşimiye ve Meşarikiye Caddesinde esnaf ziyareti yapan AK Başkan Adayı Kuş, ziyaretler kapsamında pasaj esnafını gezdi. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol ve beraberindekilerle birlikte esnafı gezen AK Başkan Adayı Kuş, esnaflardan dua ve destek istedi.

KUŞ: RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ASKERLERİYİZ

 31 Mart gecesi Eyyübiyelilerin teveccühü ile göreve geldikleri takdirde ilçenin her kesimine eşit hizmet aktaracaklarını ifade eden AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş,“ Bugünkü esnaf gezimizde Kapaklı Pasajı esnafımızla buluştuk. 31 Mart yerel seçimleri için deste ve dua istedik. İnşallah esnafımızın ve vatandaşlarımızın desteğiyle Eyyübiye’deki sorunları teker teker çözeceğiz. Geçmişte bazı sıkıntılar yaşanmış olabilir ama bizim amacımız bundan sonra herkese eşit şekilde hizmet etmek. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleriyiz. Reisimiz Nasıl Türkiye’nin her yerine eşit hizmet götürdüyse bizde ilçemizin her kesimine adil ve eşit davranacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Moğol ise 32 yıl boyunca esnaflık yaptığı Kapaklı Pasajında esnaflarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek esnaflar olarak AK Başkan Adayı Mehmet Kuş’a desteğin çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan