Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’mızın hizmetine talibiz

Şanlıurfa’mızın hizmetine talibiz

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destek sürüyor. AK Başkan adayı Av. Beyazgül, Şanlıurfalı hemşehrilerinin hizmetine talib olduğunu, destek ve dualarını beklediklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, zaman zaman beraberinde AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte bir yandan kapı kapı ziyaretler yapıp destek arayışını sürdürürken, bir yandan da vatandaşlarımızın destek ziyaretleri devam ediyor.

Destek veren vatandaşlarımıza teşekkür

Destek olan ve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Seçim çalışmalarımız kapsamında İl başkanımız Bahattin Yıldız ve Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte zaman zaman ev toplantılarına katılarak, genellikle esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Desteklerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Yine İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaretimize gelen heyetimizi İl binamızda ağırlıyor, hal ve hatırlarını soruyoruz. Varsa taleplerini, sorunlarını, önerilerini dinliyoruz. Bize destek veren vatandaşlarımıza her zaman teşekkür ederiz. Zaten 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfalı hemşehrilerimizin hizmetine talibiz. Şehrimizi de onlarla birlikte zaman zaman istişare ederek birlikte yöneteceğiz inşaallah” dedi.

Milletimizin hizmetine talibiz

Seçildikleri takdirde, Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi; Belediye Başkanları olarak, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürüteceklerini belirten AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız bütün varlıklarla uyum gözetilecek. ‘Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile milletimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan