Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’nın Gururu Oldular

Şanlıurfa’nın Gururu Oldular

Ordu’ da 15-16 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Türkiye Judo Şampiyonası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanı sıra 50 ilden 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ordu’ da 15-16 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Türkiye Judo Şampiyonası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanı sıra 50 ilden 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Judo Şampiyonası’nda Şanlıurfa Spor Lisesi’nden 2 Judocusu Milli takıma seçildi.

300 sporcunun kıyasıya yarıştığı Şampiyonada Şanlıurfa Spor Lisesi Judocularından 50 kg Mehmet Ali Ravi Türkiye 1.si oldu ve Altın madalya aldı.60 kg Mahmut Ekinci ise Türkiye 3.sü oldu ve Bronz madalya aldı.Şanlıurfa Spor Lisesi öğrencileri büyük başarı göstererek sıkletlerinde ilk 3’e girmeyi başararak Milli Takım kadrosuna seçildiler.

Şubat ayının son haftası Antalya Kemer’de yapılacak olan gençler Avrupa Şampiyonasında Şanlıurfa Spor Lisesi Judocuları Mehmet Ali Ravi ve Mahmut Ekinci Türkiye’yi temsil eden isimler arasında yer alacaklar.

Şanlıurfa Spor Lisesi Müdürü Diyar Karademir,”Şampiyona sonrası ruha ajans’a yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa Spor Lisesi olarak başarılarımız ilk değil, sonda olmayacaktır inşallah. Bugüne kadar Şanlıurfa Spor Lisesinden birçok sporcu ve branşlarda şampiyonluklar ve dereceler elde ettik.Spor Lisesi olarak Şanlıurfa’ya ve Milli Takıma sporcu kazandırmış olmanın gururunu yaşıyorduz, Ordu’daki Şampiyonanın ardından Milli Takıma iki Judocu göndredik.Şanlıurfa Spor Lisesi olarak çıtamızı yükselttik.Bu hedefler doğrultusunda da emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca Şanlıurfa hocalarına ve bu sporcuların yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi

Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada sıkletlerinde dereceye giren sporcular şunlar:

50 kilo: 1. Mehmet Ali Ravi (Şanlıurfa), 2. Askar Askarov (Bursa), 3. Azmi Kocabay (Samsun), 3. Batuhan Yılmaz (Ankara)
60 kilo: 1. Kaan Gümele (Ordu), Harun Bilici (Ankara), 3. Mahmut Ekinci (Şanlıurfa), 3. Safa İşgüzel (Yalova)

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan