Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül, seçim çalışmalarına devam ediyor

Beyazgül, seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Başkan adayı Av. Beyazgül, çalışmalarına hastahane ziyaretiyle başladıklarını belirterek, vatandaşlara kendilerini anlattıklarını söyledi.

Bütün hastalarımıza acil şifalar

“Hayırlı Sabahlar Şanlıurfa” diyerek seçim çalışmalarına hastahane ziyaretleriyle başlayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanımız Av. Bekin Kan ile birlikte, AK Parti Haliliye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aişeoğlu’nu tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret edip, Allahu Teâlâ’nın acil şifalar vermesi temennisini ilettik. Daha sonra yine Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalarımıza ve hasta yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim Şifa bekleyen bütün hastalarımıza Şafi ismiyle acil şifalar versin” diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız

31 Mart seçimleri sürecinde şehrimizin her ferdine ulaşıp kendilerini ifade ettiklerini, seçildikten sonra neler yapacaklarını, nasıl çalışacaklarını anlattıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Beyazgül, “Seçim gecesi zaferimizi hemşehrilerimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız inşaallah. Hedefimiz istisnasız bütün fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. AK parti hükümeti ve yerel iktidarlarımız döneminde plansız şehirleşmenin kökünü kuruttuğumuz gibi ilkesiz, işlevsiz ve denetimsiz planlamayı da ortadan kaldıracağız. Şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız” diye konuştu.

Şehadete yürüyen Ömer Halisdemir’i rahmet ve minnetle anıyoruz

AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, ölüm yıl dönümü olması münasebetiyle, “Gözünü kırpmadan Şehadete yürüyen Ömer Halisdemir’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekânı Cennet, Ruhu şad olsun” diyerek Ankara’nın Polatlı ilçesindeki Sakarya Kışlası’nda meydana gelen mühimmat patlamasında yaralanan askerlerimize de acil şifalar dileklerini iletti.

Başkan Çiftçi’ye geçmiş olsun dileği

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Beyazgül, geçtiğimiz gün rahatsızlık geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye de geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirtti.

AK aday Av. Beyazgül, yapacakları projeleri öncelikle halkımıza soracaklarını, bu kapsamda dijital medyayı çok iyi kullanacaklarını ve resmi hesaplarının takip edilmesinin herkesin faydasına olacağını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan