Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yeni bankamatikçiler yolda!!! Tepkiler çığ gibi

Yeni bankamatikçiler yolda!!! Tepkiler çığ gibi

(Ruha Haber Ajansı – RHA) AK Parti’nin Haliliye Belediye Meclis üye aday listesinde gösterilen bazı isimlere tepki yağdı.

Geçtiğimiz dönemlerde Ak Parti Urfa eski Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü’ye 5-6 görev verilmesine yönelik tepkisini ortaya koyan Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş, açıklanan aday meclis üyesi listesinde benzer durumların yaşandığına işaret ederek tepkisini ortaya koydu.

AKBAŞ: AYNI ÇİZGİDEYİZ

 “Oluşturulan listeler siyasi partilerin tercihidir” diyen Akbaş, şöyle konuştu:“Gönül isterdi ki eğitim seviyesi yüksek olan kişilerin seçilmesi. İnsanlara hitap edebilecek bir liste olsaydı, biz de saygı duyardık. Vatandaş, her şeyi görüyor. Yine partiler belirlemiş, saygı duyarız. Vatandaş, her şeyi görüyor. Halk, meclis üyelerinin nasıl bir potansiyele sahip olduğunu az çok biliyor. Gönlümüzden geçen eğitim seviyesi yüksek, halkla iletişim kurabilen, sorunlara eğilebilen kişilerin seçilmesi. Yönetimin taktiridir. 4-5 görev, unvan verilen kişilere yönelik daha önce tepkimizi göstermiştik. Kamuoyu bu durumu iyi değerlendiriyor, bizden daha iyi. Bu aşamada çok fazla konuşmak etik olmaz. Daha önce bu konuda kendi fikrimizi beyan etmiştik. Aynı çizgideyiz.”

DEMET SAATÇİ GÜVEN, BANKAMATİKÇİ Mİ, DANIŞILMAYAN DANIŞMAN MI?

Öte yandan Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven’e bir belediyede bankamatik memurluğu veya danışmanlık üzerinden maaş ödenip ödenmediği bilinmezliğini korurken parti yetkililerinin ortaya çıkan bu durum ile ilgili bir çalışma yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DA TEPKİ VAR

Ayrıca geçtiğimiz dönemlerde Gençlik Kolları eski Başkanı Sedat Ertürk’ün bir belediyeden bankamatikçi olarak çalıştırılması medya ve kamuoyunun gündemine düşmüştü. Marttaki yapılacak seçimlerde de Haliliye Belediyesi meclis üyesi aday listesinden 2 sırada gösterilen Mehmet Salih Saraç’a da kamuoyundan tepki var. Saraç’ın bir yerden bankamatikçi veya danışman olarak gösterilip gösterilmediği bilinmiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan