Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Adayı Bayık Esnaf Ziyaretinde

Başkan Adayı Bayık Esnaf Ziyaretinde

Hilvan Belediye Başkanı ve AK parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık,  Bağlar Mahallesi Şeyh İsa Tektaş güzergahında bulunan esnafları ziyaret etti.

 

AK parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis Üyesi Adayı Mahmut Nedim toprak ve kamil Akdemir ile beraber ziyaret ettiği esnafların talep ve önerilerini dinleyen Bayık, 31 Mart’a yapılacak yerel seçimler için de destek istedi.

 

Hilvan’ın kalkınması için hep birlikte çalıştıklarını, elde edilen başarılarda esnafın ve halkın çok önemli bir katkısı olduğunu belirten Bayık Geçtiğimiz hizmet dönemleri içerisinde hayata geçirdiğimiz bütün projelerde esnaf ve vatandaşımızın fikrine ve desteğine başvurduk. Ortada fikir birliği olunca yaptığımız hiçbir proje boşa çıkmadı ve hepsi de halkın yararına oldu. Yeni dönemde de aynı şekilde, Hilvan için hayati önem taşıyan yenilikçi projeleri de vatandaşlarımızla paylaşmaya ve onların fikirlerini almaya devam ediyoruz. Bu hususta, ziyaret ettiğimiz esnafımızın bakış açısını ön planda tutuyoruz.  Netice itibarı ile ilçemizin ekonomi lokomotifi görevini esnaflarımız görmekte ve layıkı ile yerine getirmektedirler’ dedi.

 

Halkın en önemli danışmanlık noktası olduğunu sözlerine ekleyen Hilvan Belediye başkanı ve AK parti Belediye Başkan Adayı Aslan ali Bayık ‘Bizleri sevgiyle kucaklayıp teveccüh gösteren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan