Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat, seçim turunda

Canpolat, seçim turunda

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK başkan adayı Canpolat, Haliliye’yi ışıl ışıl, pırıl pırıl yapacaklarını söyledi.

Dua ve desteklerini istedik

Beraberinde AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Valikonağı esnafımızı ziyaret edip, hayırlı işler diledik. Valikonağı caddesindeki esnaf ziyareti sırasında karşılaştığımız vatandaşlarımızla da ayaküstü de olsa sohbet edip, dua ve desteklerini istedik. VİMSA otomotivi ziyaret ederek personelleriyle bir araya geldik ve hasbihal ettik. İlgi, alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Halkımızı kucaklamaya devam ediyoruz

El ele vererek Haliliye’yi hep birlikte çok daha güzel günlere taşıyacaklarını belirten AK Başkan adayı Canpolat, “Halkımızı kucaklamaya devam ediyoruz. Hep birlikte gayret edip Haliliye’mizi ışıl ışıl, pırıl pırıl yapacağız. Sizinle güçlüyüz, sizlerle varız. Haliliye’mizi hep beraber, gönül gönüle yöneteceğiz. Birlikte yönetmek için ‘önce güven’ diyoruz” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı herkese teşekkür

Hemen her günün akşamı Seçim Bürosuna da giden AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, akşamları seçim ofisinde hemşehrileriyle bir arada sohbet edip, fikir alış verişinde bulunduklarını belirterek, ilgi, alaka ve vermiş oldukları desteklerinden dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan