Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Seni kim ilk sıraya aldı!

Seni kim ilk sıraya aldı!

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’da AK Parti’nin Haliliye Belediye Meclis üyesi aday listesi konuşulmaya devam ediyor. Liste başı olan adayın parti içi karşılığı olmadığı iddia ediliyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasi partiler belediye başkan aday ve meclis üyelikleri için aday listelerini seçim kuruluna teslim etti.

Listelerin açıklanmasıyla beraber kulisler hareketlendi. Listeye aday olarak giren bazı isimler konuşulmaya devam ediyor.

AK Parti Haliliye listesi en çok konuşan listelerin ilk sırasında yer aldı. Listenin en başında yere alan adayın (Demet Saatçi Güven) teşkilatta karşılığı olmadığı ileri sürülürken, liste başı olması parti içi tartışmalara yol açtığı iddia edildi.

İddiaya göre liste başı adayın Kadın Kolları Başkanlığı döneminde 24 Haziran seçim çalışmalarında aktif rol almadığı halde o etkili olduğu gösterildiği ileri sürülüyor.

Meclis üye adaylarının belirlenmesinde ilk sırada yer alması Şanlıurfa teşkilatının rızası olmadığı ve buna rağmen liste başı yapıldığı iddiası gündemde.

Listesinin açıklanması ile birlikte eleştirilen odağına yerleşen konu ise kırsal alanının genişliğiyle ile bilinen Haliliye İlçesi’nin belediye meclis üyeliği adaylığında liste başının kırsaldan uzak bir isimin seçilmesi olduğu belirtiliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan