Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayazgül Fırat’ın İncisi Bireciklilerle Buluştu (VİDEOLU

Bayazgül Fırat’ın İncisi Bireciklilerle Buluştu (VİDEOLU

       Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, beraberindeki partililerle birlikte Fırat’ın incisi Birecik ilçesine geçti.

Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, Belediye Başkan Adayı Mahmut Mirkelam, AK Parti İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar ve partililerce karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül Birecik’te esnaf ziyareti yaptı ve ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

BEYAZGÜL BİRECİK’TE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPTI

 Birecikli vatandaşlarla ve esnaflarla görüşen Başkan Adayı Av. Beyazgül, partisinin ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

Burada partililere seslenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Birecikli kardeşlerimize güveniyoruz ve inanıyoruz. Onlar daima AK Parti’nin arkasında elif gibi dimdik durmuşlardır.  Bu seçimde de bu sonuç inşallah değişmeyecek ve AK Adayımız Mahmut Mirkelam’ı burada Belediye Başkanı yapacaklardır.  Bizde bu başarı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Büyükşehir Küçükşehir ayrımı yapmadan Bir Birecikli olarak çalışacağız. Mahmut Mirkelam’ın sözü bizim sözümüz, genel başkanımızın sözü partimizin sözü olacaktır. Projelerimiz sizlerin ihtiyaçlarıyla şekillenecektir” dedi.

 

AK Parti Birecik Belediye Başkan Adayı Mahmut Mirkelam ise ilçe seçim bürosu açılışında kendilerini yalnız bırakmayan Birecikli hemşehrilerine, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

BEYAZGÜL BİRECİK’TE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

     Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, Belediye Başkan Adayı Mahmut Mirkelam, AK Parti İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar ve partililer birlikte esnaf ziyareti yaptı. Esnafların ve vatandaşların dilek ve önerilerini dinleyen Beyazgül’e Birecikliler sevgi gösterisinde bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan