Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayık ‘Ezelden beri gönüllerimiz bir’

Bayık ‘Ezelden beri gönüllerimiz bir’

Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık Hoşin kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hilvan Belediye Başkan Aslan Ali Bayık, meclis üyesi adayları Cenap Torgut ve Suphi Bedlek ile birlikte ata köyü Hoşin’de ev ziyaretlerinde bulundu.

Yaptığı ziyaretler kapsamında hasta ziyaretinde de bulunan Bayık, sohbet ettiği mahalle sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini dinledi.

‘Gönüllere dokunmamız yeni değil’

Belediye meclis üyesi adayları ve Ak Parti Hilvan teşkilatı ile birlikte kırsal mahalle buluşmalarını gerçekleştiren Bayık ‘Yeni dönem Gönül Belediyeciliği’dir. Biz Ak Parti’nin çizgisinde ve bu şiarla devam ediyoruz. Zaten bölgemizdeki vatandaşların taleplerini iyi bildiğimiz için daha önce gönüllerine dokunmuş sevgileri kazanmışız. Bundan sonra da aynı şekilde bu gönül birlikteliğimizi daha yeni hizmetlerle devam ettireceğiz. Bugün ziyaret ettiğimiz Hoşin Mahallesi ata mahallemizdir. Nüfus yoğunluğu ön planda olan mahallemize geçtiğimiz yıl içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalar içinde 3 bin yıllık geçmişi olan kadim Hoşin Mahallesi’nin sokaklarına kilitli parke taşı döşeyerek ciddi bir sorundan kurtardık. Bugün gelinen noktada yaptığımız ev ziyaretlerinde bizleri büyük bir sevgiyle karşılayan, sevgi ve sıcak ilgi gösteren tüm Hoşinlilere teşekkür ederiz’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan