Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Adayı Kuş,Balıklıgöl Esnafından Destek İstedi (VİDEO)

Başkan Adayı Kuş,Balıklıgöl Esnafından Destek İstedi (VİDEO)

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Ak Parti Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan adayı Metin Baydilli,Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Essum Saatçi Aslan’a Karaköprü’ye ”Üniversite Projesi” eleştirilerine yaptığı yazılı açıklama ile yanıt verdi.

İşte o açıklama:”AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, Karaköprü’ye Üniversite kazandırma açıklamasının ardından başka parti adayının bunun kendi projeleri olduğu yönündeki iddialarına yanıt verdi. Başkan Baydilli, göreve geldiği günden beri Karaköprü’ye üniversite kazandırma isteğini her platformda ifade ettiğinin ve bunun yeni bir söylem olmadığının altını çizdi.

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti tarafından Karaköprü Belediye Başkan Adaylığı için tekrar gösterilen Mevcut Başkan Metin Baydilli, önceki gün kendisi için çıkan ‘çalıntı proje’ iddialarına yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Karaköprü’ ye üniversite kazandırmak hayali ve projesinin olduğunu ve bunun için girişimlerde bulunduğunu göreve geldiği günden itibaren her platformda deklare ettiğini söyleyen Başkan Baydilli, Saadet Partisi ve Çatı adayının bunun kendi projesi olduğu ve kendisinden ilham alındığı yönündeki açıklamalarının talihsizlik olduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Bizim Karaköprü’ de göreve geldiğimizden beri eğitime verdiğimiz önem ve eğitimle ilgili yaptığımız çalışmalar ortadadır. Birçok platformda da Şanlıurfa’nın genç nüfusunun fazlalığına işaret ederek ilçemize bir üniversite kurarak gençlerimizin dışarıya gidip okumak zorunda kalmamasını istediğimizi ilettik.

Özellikle 23 Ocak 2017 tarihinde bir yerel internet sitesinde yaptığımız röportajda üniversite projemizden bahsettik. En son da 5 Şubat 2019 tarihinde bir yerel Televizyon programında yine Karaköprü’ ye üniversite kazandırma isteğimizi yineledik. Hatta bu programda sunuculardan Sayın Ömer Yılan daha önceki dönemlerde kendisiyle yaptığımız programlarda üniversite hayalimizden bahsettiğimizi hatırlattı.

Ancak görüyoruz ki Saadet Partisi ve çatı adayı olan hanımefendi 12 Şubat 2019’daki aday tanıtımında yaptığı üniversite açıklamasından ilham alarak bu konuyu gündeme getirdiğimizi iddia etmektedir. Şunu belirtmek istiyorum ki biz sadece vatandaşlarımızdan ilham alırız, vatandaşımızın ihtiyaçları dahilinde projeler ve hizmetler üretiriz. Çünkü biz vatandaş odaklı gönül belediyeciliği yapıyoruz. Bizim en büyük şahidimiz önce Allah sonra da Karaköprülü hemşerilerimizdir. Çünkü biz her zaman onların içinde olduk, bu projelerimizi ve Karaköprü için hayallerimizi önce onlara anlattık.

Yapılan bu açıklamayı ben sadece talihsizlik ve basiretsizlik olarak görüyorum ve takdiri Karaköprü’de yaşayan vatandaşlarıma bırakıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti yapar onlar konuşur, biz Allah’ın izniyle ve vatandaşımızın desteğiyle hizmete devam edeceğiz. İnşallah Karaköprü’ ye yakışır bir üniversitenin ilçemize kazandırılması için elimden geleni de yapacağım. Tüm vatandaşlarıma saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”

Öte yandan Ak Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, gençliğe ve eğitime verdikleri önemi görmek isteyenlerin yaptıkları çalışmalara bakmalarının yeterli olacağını sözlerine ekledi.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan