Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Adayı Baydilli’ye Karaköprülülerden Tam Destek (VİDEO)

Başkan Adayı Baydilli’ye Karaköprülülerden Tam Destek (VİDEO)

 Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, ilçede yaşayan vatandaşlardan tam destek alıyor. Vatandaşlar her gün seçim bürosuna gelerek Başkan Adayı Baydilli’ye desteklerini iletiyorlar.

31 Mart yerel yönetimler seçimleri için AK Parti’den Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, ilçede yaşayan vatandaşlardan desteğini arkasına alıyor.

3,5 yılda Karaköprü’ ye önemli hizmetlerde bulunan Başkan Baydilli’ den memnun olan vatandaşlar, Başkan Baydilli’nin 31 Mart’ta güçlü bir şekilde kazanması için destek vereceklerini söylediler. Her akşam Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’nin seçim bürosuna Karaköprü’nün merkez ve kırsalından birçok aile destek ziyaretinde bulunurken, Başkan Adayı Baydilli desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Daha yaşanılabilir ve modern bir Karaköprü için, vatandaşların rahat bir şekilde yaşayabileceği bir ortam oluşturabilmek için 31 Mart akşamından sonra çok daha fazla çalışacaklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, vatandaşlardan aldıkları güç ve destekle en iyi hizmeti getireceklerinin altını çizdi.

Başkan Adayı Baydilli şöyle konuştu: “Biz 3,5 yıldır Karaköprü’ müze hizmet için çalıştık, uğraştık. Bunun meyvesi olarak da AK Parti Genel Merkezimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından tekrar aday gösterildik. Vatandaşlarımızın bu adaylık sürecinde bize verdiği destek ve gösterdiği teveccüh bunun en büyük kanıtıdır. Bizi gerek seçim büromuzda gerekse ev ziyaretlerinde yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart günü onların da desteğiyle güçlü bir şekilde sandıktan çıkarız ve ilçemize daha iyi hizmetler getirme çabası içine gireriz.”

Başkan Adayı Baydilli seçim bürosuna gelen vatandaşlarla ilgilenerek talep ve önerilerini de dinleyerek not alıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan