Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül Viranşehir’de Stk Ziyaretleri Yaptı

Beyazgül Viranşehir’de Stk Ziyaretleri Yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül,  ilçe seçim bürosunun açılışını yapmak üzere gittiği Viranşehir ilçesinde çeşitli STK(Sivil Toplum Kuruluşları) ziyaretleri yaptı.

Viranşehir ŞUTSO İlçe Temsilcisi Ömer Yazmacı ve Viranşehir Zahireciler Borsası Dernek Başkanı Remzi Atan’ı makamında ziyaret eden ve fikir alışverişinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül’ün ilçe temasları oldukça faydalı geçti.

BEYAZGÜL’DEN ŞUTSO İLÇE TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, STK ziyaretleri kapsamında Viranşehir ŞUTSO İlçe Temsilciliğini ziyaret ederek İlçe Temsilcisi Ömer Yazmacı ile bir süre görüştü.

Viranşehir İlçesinde yürütülecek olan projelere ilişkin görüş alışverişi yapılan ziyaret sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bizleri kabulünden dolayı ŞUTSO İlçe Temsilcisi Ömer beye ve yönetimine teşekkür ediyoruz. İlçeye yönelik sektöre yönelik konuları konuştuk. Hayırlı bir görüşme oldu” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Viranşehir ŞUTSO İlçe Temsilcisi Ömer Yazmacı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti ve çıktığı bu kutlu yolculukta başarılar diledi.

BEYAZGÜL’DEN ZAHİRECİLER BORSASINA ZİYARET   

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, STK ziyaretleri kapsamında Viranşehir Zahireciler Borsası Dernek Başkanı Remzi Atan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

BEYAZGÜL: 13 İLÇEMİZLE BİRLİKTE ŞANLIURFA ŞAHLANACAK

 Zahireciler Borsası Dernek Başkanı Atan ve üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Av. Beyazgül,“ Viranşehir ilçe temaslarımızda bize gösterilen ilgi oldukça bizleri sevindirdi. Büromuzun açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdik. Geniş katılımlı gösterişli bir miting oldu. Şunu diyebiliriz ki Viranşehir kararını vermiş. İnşallah Salih Ekinci’yi 31 Mart’ta başkan yapacaktır. Salih Ekinci kazandığında Viranşehir kazanacaktır dolayısıyla Şanlıurfa kazanacaktır. Kentimizin sorunlarını biliyorum. Bunları teker teker çözüme kavuşturduğumuzda 13 ilçelerimizle birlikte Şanlıurfa Şaha kalkacaktır” dedi.

ATAN: BU DAVA ÜMMET DAVASIDIR SAHİP ÇIKACAĞIZ

 Viranşehir Zahireciler Borsası Dernek Başkanı Remzi Atan ise yaptığı açıklamada ziyaretten dolayı Av. Beyazgül ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Borsamızı ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve yol arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu kutlu davada yer alarak onlarla yolculuk yapmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin iç ve dış mihraklarca başarısız olmasını isteyenlere meydan vermeden Allah rızası için AK Parti’nin başarılı olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. STK olarak üzerimize ne düşüyorsa ümmetin davasına sahip çıkacağız” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan