Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Canpolat, Esnaf Ziyaretinde

Canpolat, Esnaf Ziyaretinde

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. AK Başkan adayı Canpolat, Şanlıurfa’yı, Haliliye’yi daha güzel günlere götürmek adına kararlı bir şekilde mücadele ve çalışmalarının son süraat devam ettiğini belirterek, “İşimiz hizmet, gücümüz millet” diyerek çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.

 

Dua ve desteklerini istedik

Beraberinde AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, her gittiği iş yerinde esnaflarla ve yolda gördüğü vatandaşlarla tek tek sohbet edip dua talebinde bulundu.

Yolda karşılaştığı temizlik işçisi ve bir gurup gençle ayaküstü sohbet eden AK Başkan adayı Canpolat, dua ta talebinde bulununca, yaşlı temizlik işçisi, “İnşaallah dua ederiz. Cenabı Allah yar ve yardımcınız olsun” diye dua etti.

Ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkan adayı Canpolat, Parkta toplu halde yemek yiyen gençlerin çağrısı üzerine aralarına girerek yemeklerinin tadına bakarak afiyet olsun dileklerini iletti ve orada kendisini izleyen çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Durmak yok, yola devam

AK Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Seçim çalışmalarımız kapsamında bu günde AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Programlarımız dâhilinde Mehmet Akif Ersoy Caddesinde esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu arada daha önceden kendilerine söz verdiğimiz, ziyaret edeceğimizi ifade ettiğimiz ve aynı zamanda Haliliye Belediye Başkan aday adayı olan Şanlıurfa Sağlık Çalışanları Eğitim ve Araştırma Hastahaneleri Derneği Başkanı Sayın Salih Çoban’ı ziyaret ettik. Beraber çok keyifli sohbet ettik. Bölgesinde sevilip, sayılan bir kardeşimiz. Sağ olsunlar, kendileri de bizimle birlikte AK Parti çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde el ele Şanlıurfa’yı, Haliliye’yi daha güzel günlere götürmek adına kararlı bir şekilde mücadelemiz devam ediyor. Çalışmalarımız son süraat devam ediyor. İnşaallah durmak yok, yola devam. İşimiz hizmet, gücümüz millet diyorum, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Başkanımız verdiği sözleri unutmuyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Sağlık Çalışanları Eğitim ve Araştırma Hastahaneleri Derneği Başkanı Sayın Salih Çoban ise, “Yürekten sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bize, buraya kadar şeref vermiş, o kadar yoğunluğun içerisinde, bu kadar gerçekten işi, yükü ağır olmasına rağmen bizim Sağlık Çalışanları Eğitim Araştırma Derneğini ziyarete gelmesi bizi çok mutlu etti. Ben Başkanıma günü gününden demiştim. Ben her zaman yanındayım Salih Çoban olarak. Başkanımız gerçekten verdiği sözleri unutmuyor. Biz buna da şahit olduk. Ben Başkanıma ne kadar teşekkür etsem az. Yükü ağır ama hoş bir ağırlık olacak inşaallah. Bizim dualarımız kendileriyle beraber. Saygılar sunuyorum, kendi ekibine, kendi gücüne. Allah yar ve yardımcısı olsun. Durmak yok, yola devam diyoruz” diye konuştu.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan