Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ceylanpınar İçin Hep Birlikte Çalışacağız

Ceylanpınar İçin Hep Birlikte Çalışacağız

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Başkan adayı Aksak, Ceylanpınar’ın huzur ve güvenliği için herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini belirterek, hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını gece gündüz durmadan sürdürdüğünü belirten Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, “Ben burada İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı olmayacağım. Ben burada sadece İlçe Belediye Başkanı olacağım. Ancak onlarla birlikte uyumlu bir şekilde çalışıp, ilçemizin huzur ve güvenliği için elimizden gelen desteği vereceğiz. Bizim işimiz halkımızla kucaklaşmak olacak. Hep birlikte ilçemizi kalkındırmak, güzelleştirmek, vatandaşlarımızın refah içinde bir yaşam sürmesini sağlamak olacaktır ki, inşaallah hep birlikte başaracağız” dedi.

 

Üstesinden gelecek iradeye sahibiz

Bir eğitimci ve genç olması hesabıyla çok çalışacağını belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, “Cumhurbaşkanımız bize bu görevi verdi. Buradan kendilerine şükranlarımı ve minnetlerimi tekrar tekrar sunmak istiyorum. Teşkilatımıza da teşekkür ediyorum. Bir eğitimci olarak çok iyi düşünecek, hemen herkesi ayrım yapmadan dinleyecek, birlikte projeler hazırlayıp güzel Ceylanpınar’ımızda uygulayacağız inşaallah. Ama en büyük teşekkürü sizler hak ediyorsunuz. Sizler olmasaydınız bizler burada olmayacaktık. Beni çıktığımız bu yolculukta yalnız bırakmayacağınızı biliyorum ve sizlere candan teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber, bizlere destek olacak Milletvekillerimizle beraber, teşkilatımızla beraber hür bir şekilde, kardeşçe çok güzel hizmetler yapmak için elimizden geleni yapacağız. İnşaallah Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve siz değerli hemşehrilerimizi mahcup etmeyeceğim. Her zaman dua ve desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan