Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Emniyet Müdürü Tipioğlu 2018 Yılını Değerlendirdi

Emniyet Müdürü Tipioğlu 2018 Yılını Değerlendirdi

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Polis evinde düzenlenen basın mensuplarıyla istişare toplantısına, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

2018 yılında Şanlıurfa emniyet müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi veren Tipioğlu, 2018 yılında Şanlıurfa’da FETÖ “ye yönelik yapılan çalışmalarda işlemlerin aralıksız devam ifade etti.

Tipioğlu, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinin faaliyetleri hakkında önemli bilgiler verdi.Tipioğlu “Başta FETÖ/PDY,gibi çalışmaların ve mücadelenin üst noktada devam ettiğini söyledi.

Tipioğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili Şanlıurfa’da her türlü önlemi aldıklarını da belirterek, “İl merkezinde ve ilçelerimizde Seçim Koordinasyon Merkezleri’ni oluşturduk. 24 saat esasına göre görevlerine başladılar. Dolayısıyla seçim güvenliği anlamında da biz bütün arkadaşlarımızla birlikte seçimin güven ve huzur ortamı içerisinde yapılabilmesi için önlemlerimizi aldık” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan