Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vali Erin: Muhtarlardan Hasassiyet Bekliyoruz

Vali Erin: Muhtarlardan Hasassiyet Bekliyoruz

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, GAP Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyesi muhtarlarla istişarelerde bulundu.

Muhtarlarla buluşmalarına büyük önem veren ve her ay en az iki üç kez muhtar toplantıları düzenleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ziyaret ettiği GAP Muhtarlar Derneği’nde dernek yöneticisi ve üyesi muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlarla kamu hizmetlerini istişare eden Vali Erin, dile getirilen sorun ve talepleri de not aldı.

Muhtarların, vatandaşla devlet arasındaki ilk başvuru makamı olduğunu, bu nedenle muhtarların devlet ciddiyetine yakışır şekilde vatandaşın sorun ve taleplerine yaklaşması gerektiğini hatırlatan Vali Erin, Valilik makamının tüm vatandaşlara olduğu gibi muhtarlara da açık olduğunu, sorunlarla ilgili diledikleri zaman ulaşabileceklerini söyledi.

Yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olan muhtarlara başarılar dileyen Vali Erin, seçimlerin huzur içinde geçmesi için karşılıklı saygı ve hoşgörünün önemine değinerek, “Seçimlerin güven içinde gerçekleşmesi için başta muhtarlarımızın sağduyulu olması gerekiyor. Telafisi mümkün olmayan taşkınlıkların yaşanmaması için muhtar adaylarımızdan büyük hassasiyet bekliyoruz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan