Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’i Ak Belediyecilikle Buluşturacağız

Viranşehir’i Ak Belediyecilikle Buluşturacağız

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki partililerle birlikte Viranşehir ilçesine gitti.

Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililerce karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir’de ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Daha önce 4 yıl noterlik görevi yaptığı ilçede Viranşehirlilerin büyük ilgisi ile karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül, “ Ben kendimi bir Viranşehirli olarak kabul ediyorum. Sizlerle yedik sizlerle içtik. Ben bundan gurur duyuyorum. Viranşehir’de birçok hizmete yaptık ama Viranşehir’i AK Belediyecilikle buluşturamadık. Belediye AK almayınca o ilçenin geri kalmışlığını açıkça görüyoruz. İnşallah 31 Mart gecesi Salih Ekinci’yi başkan yaptığınızda Viranşehir hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşacaktır. Büyükşehir Küçükşehir ayrımı yapmadan Viranşehir’in hak ettiği hizmetleri yapacağız. Projelerimizi siz belirleyeceksiniz. Siz ne isterseniz o bizim projemiz olacak” dedi.

Karanlık güçlüklerin Viranşehir’i karıştırmak istediğini, kamuoyunda canlı bombalar ve patlamalarla tanıtmak istediğini hatırlatan Av. Beyazgül, “Biz bu olumsuz yargıları ortadan kaldırıp Viranşehir’i cazibe merkezi haline getireceğiz. İlçede en büyük sorunların başında işsizlik geliyor buz bu sorunun üstesinden inşallah geleceğiz.

BEYAZGÜL: 2 MİLYON İLE KARDEŞ OLACAĞIZ ONLARIN HUZURU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 31 Mart gecesi sandıklardan büyük bir zaferle çıkacaklarını belirten Av. Beyazgül, “Biz 2 milyon Urfalı ile kardeş olacağız. Onların rahatı huzuru için çalışacağız.” diye konuştu.

EKİNCİ: VİRANŞEHİR’İ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ

31 Mart gecesi inşallah Viranşehirlilerin oylarıyla Viranşehir’i AK Belediyecilikle buluşturacaklarını ifade eden AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, ilçe seçim bürosu açılışında hem Türkçe hem de Kürtçe olarak selamlama konuşması yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki partililer daha sonra STK ve esnafları ziyaret ederek AK Partiye dua ve destek istedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan