Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Aday Aksak: ‘Artık Makam Siyaseti Değil, Eser Siyaseti

AK Aday Aksak: ‘Artık Makam Siyaseti Değil, Eser Siyaseti

Karacadağ, Çolu, Ömeryan Aşiretleri, Gellegöç Mezrası ve Ölmezler Ailesi’nin katılımında konuşan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı  Abdullah Aksak “Bugün burada gördüğümüz tablo; Ceylanpınarlı hemşerilerimiz artık makam siyaseti değil eser siyaseti görmek istiyor. İşte Belediye Başkan Adayı olarak, size hem eser hem de gönül belediyeciliği yapmak için karşınızdayım.

 ‘Hedefimiz Gönül Belediyeciliği Oluşturmaktır’

Birlik ve beraberlik mesajları vererek konuşan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Bu bir hizmet yarışıdır. Şu hizmetlerde ben de varım diyen sağına, soluna bakmadan ben de bu davanın eriyim diyen tüm arkadaşlarımıza, tüm kardeşlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu yarış aynı zamanda bir külfettir, bu aynı zamanda bir vebaldir, bu aynı zamanda tüyü bitmemiş yetimlerimizin hakkıdır, hukukudur. Hepimize düşen bu hakkı korumaktır. Amacımız vatandaşlarımızın hukukunu emin bir şekilde devam ettirmektir. AK Parti ile birlikte sizlerin duaları ve destekleri ile yapılamaz denilen hizmetlerin hepsini yapacağız. Ceylanpınar’ı Türkiye’nin 2023’üne taşımaya gayret edeceğiz. Ceylanpınar’ı bölgede ayrıcalıklı bir noktaya, Güneydoğu’nun parlayan yıldızı haline getirmek adına hep birlikte gayret edeceğiz. İlçemizi yaşatmaya, insanımızın hak ettiği ölçüde güzelleştirmeye, geliştirmeye çalışacağız. Adeta yeniden ihya ve inşa etmeye çalışacağız. Hedefimiz gönül belediyeciliği oluşturmaktır” diye konuştu.

‘Bir Kardeşiniz Olarak Her Zaman Emrinize Amadeyim’

‘Bana her zaman ulaşabileceksiniz’  diyen Aksak “Beni her yerde göreceksiniz. Belediyecilikte hizmet etmek proje üretmek önemlidir. Ancak gönülden gönüle bir yol, bir köprü yapamıyorsanız bu işlerde başarı sağlayamazsınız. Memleket işi gönül işidir. Her bir insanimizin gönlüne girmeye derdine derman olmaya gayret göstereceğiz. Bu işler dertlenmeyince olmuyor. Bir kardeşiniz olarak her zaman emrinize amadeyim. Ben Ceylanpınar’ımıza bir kardeş olarak sahip çıkacağım” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan