Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül’den Suruç’ta STK Ziyaretleri

Beyazgül’den Suruç’ta STK Ziyaretleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Suruç ilçesinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İlçe teşkilatlarıyla bir araya geldikten sonra ilçe seçim bürosunun açılışını yapan ve ardından esnaflar ve vatandaşlarla kucaklaşan Av. Beyazgül, MKYK Üyesi AK Parti İl Başkanı  STK Suruç Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti ve oda başkanlarıyla bir araya geldi.

BEYAZGÜL: ESNAFLARIMIZ MEMLEKETİMİZİN OMURGASIDIR

Suruçlu esnaflarla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Suruç ilçe temasları kapsamında Esnaf ve Kefalet Kooperatifini ziyarete geldik. Esnaf kardeşlerimiz bizler için çok önemli. Onlar ülkemizin, memleketimizin omurgasıdır. Onlarla daima istişaremiz olacaktır. Biliyorsunuz ki bende bir esnafım. Esnafımızın sorunlarını iyi bilen yakından takip eden biriyim onların çözümü için çalışma yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Suruç Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Durmaz Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül ve beraberindekilere teşekkür ederek birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e ziyareti sırasında MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel eşlik etti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan