Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül’e Belediye iş sendikasından Tam destek

Beyazgül’e Belediye iş sendikasından Tam destek

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, STK ziyaretleri kapsamında Belediye-İş Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Adem Şiltak ve sendika temsilcileriyle görüştü.

Seçim çalışmaları kapsamında şuana kadar 8 ayrı ilçede seçim bürosu açılışı yapan, vatandaşlarla ve esnaflarla iç içe olan onların dilek ve önerilerini dinleyen AK Başkan Adayı Beyazgül’e bir destekte sendikalardan geldi.

Tevazu, samimiyet ve gayretlere 31 Mart yerel seçimlerinde “Gönül Belediyeciliği” yapmak üzere sendika temsilcilerinden destek isteyen AK Başkan Adayı Beyüzgül’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye-İş Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak, ”Sizi sendikamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmenizden duyduğumuz memnuniyeti ifade ederek bu yolculukta size başarılar diliyorum” dedi.

Belediye-İş Şanlıurfa Şubesine ve Başkan Adem Şiltak’a kabullerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Sendika temsilcileriyle birlikte oldukça faydalı bir toplantı yaptık. Onlarla görüş alışverişinde bulunduk. Bende bir işçiyim. Onların sorunlarını iyi biliyorum inşallah bu sorunların çözümü konusunda beraber mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan